Εγγραφείτε στο blog μας, διαδώστε το και γίνετε η φωνή του ΡΟΔΟπολίτη!

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Αποκλείστηκε από το Κύπελλο Σερρών ο Ολυμπιακός Ροδόπολης…

Άδοξη ήττα υπέστη η ομάδα του Ολυμπιακού Ροδόπολης και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Σερρών, χάνοντας στην παράταση με 3-2 (2-2 η κανονική διάρκεια του αγώνα) στα Άνω Πορόια, από τον τοπικό Διγενή.

image

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, ο Ολυμπιακός Ροδόπολης προηγήθηκε με 0-2 (Kapranov στο 20’ και Αϊβατζίδης στο 41’), όμως η ομάδα του Διγενή κατάφερε να μειώσει πριν τη λήξη του ημιχρόνου (44’) και να ισοφαρίσει στο 57’, πηγαίνοντας το παιχνίδι στην παράταση, όπου και πήρε την πρόκριση στο 111’. Πέρα από την ανατροπή στο σκορ, το παιχνίδι είχε κι άλλα χαρακτηριστικά-παραλειπόμενα:
-Δεν ήταν πολύς ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο των Άνω Ποροΐων. Μάλλον η κρίση “χτυπάει” και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο…
-Τα Άνω Πορόια έχασαν πέναλτι (“εφεύρεση” του διαιτητή Ιωαννίδη), το οποίο απέκρουσε ο Μάριος Πετρίδης και ενώ το σκορ ήταν 0-0.
-Ο Διγενής δεν είχε μικρό στην ενδεκάδα του, μιας και κάτι τέτοιο δεν είναι υποχρεωτικό στο Κύπελλο. Αντίθετα η Ροδόπολη είχε δύο και έβαλε και έναν ακόμη σαν αλλαγή.
-Σε κάποια στιγμή του δευτέρου ημιχρόνου, τα φάουλ ήταν 15-4, σε βάρος της Ροδόπολης…
-Λίγο μετά το 3-2, αποβλήθηκε (με απευθείας κόκκινη κάρτα) ο ποδοσφαιριστής της Ροδόπολης, Γιώργος Ραφτόπουλος, ως απόρροια του εκνευρισμού του, από τα συνεχή φαλτσοσφυρίγματα του διαιτητή Ιωαννίδη, που με τον τρόπο του “σιγοντάριζε” τους γηπεδούχους…

Σε γενικές γραμμές, το παιχνίδι ήταν καλό, με ρυθμό και ένταση, σε σχετικά κόσμια πλαίσια. Η ομάδα της Ροδόπολης ήταν ελαφρώς καλύτερη στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, όμως ο Διγενής ανέβαινε όσο περνούσε η ώρα –με την ελαφρά ανοχή και του διαιτητή Ιωαννίδη, που ήταν “ντεφορμέ” και άφηνε τα σχετικά σκληρά μαρκαρίσματα των γηπεδούχων (ένα από αυτά υποχρέωσε σε αναγκαστική αλλαγή την ομάδα της Ροδόπολης από το πρώτο ημίχρονο, ενώ  δύο παίκτες συνέχισαν με προβλήματα τραυματισμού, κάτι που άλλαξε όλη την αντιμετώπιση του αγώνα…), ενώ δεν έδωσε δεύτερες κίτρινες κάρτες σε παίκτες της τοπικής ομάδας.
Στα τελευταία λεπτά, μετά το 3-2, δεν έλειψαν οι “ανοησίες” (που δυστυχώς συνηθίζονται στα ελληνικά γήπεδα…), με τους παράγοντες και τους φιλάθλους των γηπεδούχων να πετάνε μπάλες στον αγωνιστικό χώρο και να ζητάνε από τους παίκτες τους να πέφτουν κάτω, προκειμένου να κάνουν καθυστέρηση κι ενώ η Ροδόπολη αγωνίζονταν με δέκα παίκτες…

Μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε το site του Ολυμπιακού Ροδόπολης:
www.rodopolis.info

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου